Menu Sluiten

Wouter Galama

De man achter De Onderwijswerkplaats. Ik ben coach, trainer, huiswerkbegeleider, actief vrijwilliger, sport- en muziekliefhebber en sinds 2015 de eigenaar van De Onderwijswerkplaats.

Ik mag met trots zeggen dat ik in de afgelopen jaren al vele leerlingen en studenten heb begeleid naar meer zelfstandigheid, structuur, organisatie en betere schoolresultaten. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de PABO in Leeuwarden, waarbij ik ook al individuele hulp bood aan leerlingen die moeite hadden op school. Ik merkte daar meteen dat hier mijn passie ligt, dus ben ik mij meteen gaan verdiepen in individuele begeleiding door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. In de afgelopen jaren heb ik onder andere kennis opgedaan over bewegend leren, reken- en taalproblemen, leerproblemen, begrijpend lezen, faalangst en ADHD en visuele problemen en reflexintegratie. Bij De Onderwijswerkplaats zorg ik ervoor dat  leerproblemen worden onderzocht en pakken we ze samen aan. Ik breng graag mijn opgedane kennis in de praktijk, waar ik met plezier alle doordeweekse dagen actief ben.

Wat kun je verwachten van De Onderwijswerkplaats?
Bij De Onderwijswerkplaats krijgt iedere leerling veel persoonlijke aandacht, wat niet altijd lukt op school. Ik geef juist dat extra zetje in de rug bij het maken van nieuwe doelen. Bij iedere leerling of student kijk ik eerst wat voor hem/haar de beste manier van werken is. Door veel te testen en uit te proberen komt er een plan van aanpak uit, waarna we samen aan de slag kunnen. Ik zorg ook voor de juiste sfeer tijdens het werken bij De Onderwijswerkplaats. Op die manier krijgen leerlingen plezier in het leren en gaan ze anders kijken naar faalangst, leerproblemen, plannen en huiswerk maken. Kom gerust eens langs om te kijken hoe het in de praktijk werkt.

Tot ziens bij De Onderwijswerkplaats!